středa 25. ledna 2017

Reference zákazníků

Přeji příjemný den.

Ještě jednou chci poděkovat za příjemně strávené chvíle při masáži. Již delší dobu jsem se necítil tak příjemně uvolněný, když mně po celém těle hladily a prohřívaly úžasné boží energie, které jsi zkoncentrovala a zakotvila do mých těl. Pořád je mi skvěle, když se zpětně do nich ponořím.
Žehnám Tvým darům, které s láskou a pokorou předáváš dál. 


Děkuji. Děkuji. Děkuji...

Josef Doležel¨

-------------------------------------------------

Absolvoval jsem u Aničky všechny stupně shambally, harmonizaci čaker, motýlí terapii. Pro mě ji vystihují slova jako příjemná, milá, veselá, empatická, intuitivní, výřečná a přátelská. Co je třeba vysvětlí, osvětlí, dodá inspiraci a ukáže správný směr. Více se mi těžko popisuje slovy. Nejlépe zažít osobní setkání a mít vlastní zkušenost. Vřele doporučuji.  A shamballa? Jemná a přesto silná energie, hravá, léčivá, harmonizující..., cokoliv chcete (jen mít pozitivní záměr). Život s ní je lehčí :-) David.
--------------------------------------------------

Je  to  řádka  osobních  příležitostí  a  nezapomenutelných  okamžiků ,  hodnotných  setkání  spojených  s  činností

v  á  ž  e  n  é     p    a    n   í     

A  N  I  Č  K  Y     C   É   S   A   R   O   V   É

na  jedné  straně  a  pocit  odstraněných  problémů ,  potíží  ,  bolestí  a  neodkladných  činností ,  které  pomáhají  v  nepříjemných  situacích ,  co  nám  přináší  denní  život .
L  a  s  k  a  v  o  s  t  , to  je  velká  přednost  ,  s  jakou  se  setkávám  ještě   než  vkročím  do  tohoto  malinkého  ,  milého  a   útulného  k r á l o v s t v í.
To  nechtěně  ovládne  a  zasáhne  každého  v  průběhu  celkového  času  stráveného  v  její  přítomnosti  až  do  odchodu .
Když  vstoupím  do  prostoru  v  něm  kraluje  p a n í  A n i č k a  ,  připadám  si ,  že  jsem  přišel  do  jiného  časového  prostoru .
Vnímám  to  jako  skutečnost  ,  která  se  vymyká  současnosti . Jen  se  rozhodnout  ,  navštívit  a  nikdo  neodolá  !
To ,  co  prožijete  ,  zasáhne  Vás  na  dlouhou  dobu  vzpomínání.
Především ,  že  V á s  to  uspokojí ,  potěší ,  pozdraví ,  odpomůže  mnohým  bolestem
 a  způsobí  radost  v  srdci a   spokojenost   t ě l a  -  d u c h a  -  d u š e .

                                           To  je  bohatou  odměnou .
                 D o p o r u č u j i  -  D o p o r u č u j i  -  D o p o r u č u j i


  ( Miloslav  Šimek  ,  dlouhodobý  pacient  s  přesvědčivým  doporučením  všem  váhajícím .)

--------------------------------------------------------------
Milá Aničko!

Mnohokrát ti děkuji za čas, který jsi mi věnovala. U tebe ve studiu jsem se cítila úžasně, stejné pocity ve mě přetrvávaly ještě několik dní po terapii a nyní, když mě cokoliv trápí nebo přepadají chmury, vzpomenu si na tebe a na to, co jsem u tebe zažívala. Myšlenka na tebe a náš společně strávený čas pro mě znamenají harmonii, štěstí, lásku, klid a radost. Velmi ti za to děkuji.

Z.P
-------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den Aničko.
Dnes v poledne jsem byl ve Vašem studiu poprvé na pedikúře. Byl jsem velmi mile překvapen Vaší profesionální prací, milým povídáním a zvláštní atmosférou, kterou je Vaše studio naplněno. Když jsem odcházel, měl jsem skvělý pocit radosti, klidu, uvolnění a moje nohy byly jako nové. Rád bych Vám touto cestou ještě jednou poděkoval a popřál Vám hodně úspěchů ve Vaší práci a samé spokojené klienty.
Krásné a pohodové Vánoce a hodně zdraví a lásky v příštím roce.


Ing. František Trojanec

------------------------------------------------------------------------------------


Aničku, abychom lépe našli sebe.

Ve světě, kde nám říkají, že bez reklamy nejde nic, má Anička tolik klientů, že je z toho někdy až vyčerpaná.
Není divu, snad každý zatouží přijít znovu a znovu, tak jako já.

Poprvé jsem nevěděla, co bude, masáž, ano, pěkné prostředí ano, milá paní,ano.

Ale ten zázrak se odehrál ve mně samotné, něco se po masáži  rozeznělo, otevřelo a já jsem měla pocit, že mi narostla křídla, pocit odlehčení, volná cesta domů.

Za tímto zážitkem já se vracím, v myšlenkách a pak mi to už nestačí a musím zpátky, musím si pro objetí a jistotu, že to funguje a Anička je tu stále.

S láskou Romana Julinová

-------------------------------

Dobrý večer,

včera jsem prožila pohodový relax ve Vašem studiu. Krásně jsem se uvolnila, cítila jsem se báječně a doufám, že to ještě chvíli vydrží.
Ráda Vaše studio ještě navštívím. Člověk si musí dělat radost celý život.

S přáním toho nejlepšího

Jana Morávková

------------------------------



Děkuji za perfektní odpoledne páteční v salonku. Byl to pro mě bezvadný relax, který si zopakuji.

Dáša.



-------------------------------


Ahoj Anicko,
dekujeme za krasny zazitek a dar. Za mesic se budeme tesit oba na druhy stupen.
Vcera jsme meli ruce jak zehlicky. Dnes je to slabsi, ale i tak jsme trenovali v prubehu celeo dne na sobe, detech, rodicich, rostlinach, kamenech... Katcino telo si dnes i samo od sebe vyzadalo poprve studenou sprchu - az z toho byla prekvapena :-)
Franta

--------------------------------



Dobrý večer Aničko,
moc mě potěšilo, že jste si na nás vzpomněla !
Paprsky světla došly a děkuji za ně. Jsme teď na jarních prázdninách u mých rodičů, kteří bydlí téměř v lese ve Val.Kloboukách - ta síla přírody je neuvěřitelná, cítím to téměř až hmatatelně, jen to neumím vyjádřit slovy. Nevím, zda je to tím porodem, zasvěcením do reiky 1 st., počínajícím jarem či současným duchovním nábojem, který tu teď je, ale to není ani důležité. Hlavní je, že to cítím a je to velice intenzivní.

Dnes jsem poprvé cítila prostupování energie ze svých rukou - na žádost, aby reiky přišla jsem měla zavřené oči a ruku na koleni (v druhé ruce jsem držela Mienku), náhle jsem cítila velice silné, minutové brnění ruky a kolena - jakoby ruka zapustila do kolena kořeny. Skoro jsem se toho lekla a místo toho abych to nechala působit dál, zbrkle jsme přehodila ruku na druhé koleno, zda to tam ucítím taky a celé se to přerušilo, pak už se to takhle intenzivně navodit nedalo, tak snad příště :-).
Byla jsem 12 dní v porodnici, každý den ruce (nejen) na břiše a trénink dle vašich instrukcí - po 10-ti hodinách od porodu jsem pobíhala po budově i se zašitým břichem, bolest minimální - tak jsem odmítla léky od bolesti, hojení ran dle lékařů překvapivě rychl

Těším se na Vás za 3 týdny a tímto bych se rovnou chtěla k Vám objednat na zasvěcení 2. st.

---------------------------------------------------


Poděkování
Pěkný den paní Aničko,
byla jsem u Vás 19.8. na masáži - zklidnění a chtěla jsem Vám moc poděkovat.
Opravdu jsem od Vás odcházela s klidem v duši a oči Terezky (dcery) se lepšily
a lepšily a nyní vidí jako ostříž.
 
Rozdáváte opravdu lidem slunce do duší :-)
 
Někdy se zase objednám, jen jsem Vás chtěla obeznámit s děním :-)
 

Hanka V.

-----------------------------------------

Hezký večer Aničko, 

velmi děkuji za Tvůj osobní životní příběh,  který jsem dosud neznala.
Vskutku smekám,  že jsi se dokázala vypořádat s těžkou životní situacía sama dnes pomáháš lidem na jejich pouti životema každému se s úsměvem i obětavosti věnuješ :-)

Včera večer při meditaci jsi mi přišla párkrát na mysl. Chtěla jsem Ti napsat, že bych pokud budeš mít ve středu či čtvrtek volný termín, ráda bych vyzkoušela tu terapii na harmonizaci čaker a ted' jsem četla na Tvých stránkách revitalizace energetických drah..
Nakonec jsem si říkala,  že to nechám opět na náhodě,  ale když jsi dnes napsala, nedalo mi to a píši. 

Moc ráda jsem Tě viděla. Připadalas mi jak zářive sluníčko plné klidu a lásky :-)


Dobrou noc a spoustu krásných letních dní Ti přeji,  Ivana.

----------------------------------------


Namasté, Aničko!
V tom je Vaše síla. Nezvedáte oči k nebi, nesepínáte ruce, zatnula jste zuby a výsledek se dostavil. Zatím jsem Vás nenavštívila, ale moje dcera(to je také bojovnice sama se sebou) a moje mamka, (ta obzvlášť) od Vás přichází jak ze sedmého nebe ! Obdivuju Vás!! Bravo!!

           
 Ludmila Chrastinová


Žádné komentáře:

Okomentovat